MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Érkezik a SharePoint 2010 | Hírek
Nyomtat  

Bejelentette a SharePoint 2010 legfontosabb újdonságait Steve Ballmer, a Microsoft vezére, aki a termék történetének legfontosabb kiadásaként jellemezte az új verziót. A novemberre ígért bétában a végleges változat összes képessége kipróbálható lesz - ígéri a Microsoft. A csoportmunka-platform legfontosabb újdonságai közé tartozik a még szorosabb integráció az Office-szal, amely révén például dokumentum-életciklus kezelési képességekkel bővül ki a megoldás. Említésre méltó újítás a Silverlight, valamint a webes audio és videó támogatása, amely révén a korábbinál összetettebb, látványosabb weboldalak hozhatók létre, de a SharePoint 2010-től nem lesz idegen a REST (Representational State Transfer) és LINQ (Language Integrated Query) sem, így még több funkciót felvonultató alkalmazások építhetők a platform köré. Ehhez a szükséges eszközöket a Visual Studio 2010-ben találhatják meg a fejlesztők.

A SharePoint 2010 egyik nagy dobása a korábbinál jobb és gyorsabb keresés, amely a norvég FAST Search & Transfer ASA vállalat 2008-as felvásárlásának eredménye. A vállalati keresésre szakosodott cég megoldásaival kiegészítve a SharePoint 2010 villámgyorsan találja meg a felhasználó számára releváns dokumentumokat akár több millió közül is, állítja a Microsoft. Emellett fontos kiemelni még, hogy a Sharepoint 2010 lényegében integrálva tartalmazza a korábbi PerformancePoint Server funkcionalitásának jelentős részét.

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a már jól megszokott Office-alkalmazásokon keresztül készíthessenek kimutatásokat, jelentéseket, scorecardokat, benchmarkokat, a döntések előtt gyorsan összeszedhetik a szükséges információkat, előrejelzéseket és költségterveket készíthetnek lényegében anélkül, hogy elhagynák az ismerős Office-környezetet. Ezzel a SharePoint válik a Microsoft üzletiintelligencia-törekvéseinek egyik alapjává. A lépéssel akár az olyan kisebb vállalatok is elérhetnek fejlett BI-képességeket, akik jelenleg még egyáltalán nem használnak ilyen eszközöket és a pénzügyi tervezést csak Excelben végzik például.

A SharePoint a Microsoft következő általános üzleti platformja, a Windows és az Office után - vélekedett Steve Ballmer. A csoportmunka-platformot világszerte 130 millióan használják már, éves forgalma pedig meghaladja az 1,3 milliárd dollárt. A SharePoint 2010-et helyben telepített alkalmazásként, illetve "cloud" szolgáltatásként is igénybe vehetik majd a vállalatok.

Amennyiben most rendel SharePoint csomagjaink közül, 1 órás helyszíni* konzultációt adunk ajándékba. Ráadásul most 1 hónapig ingyenesen ki is próbálhatja szolgáltatásunkat! Bővebben

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

Ügyfél Filius -  Dávid Szilárd

 A MOLEHAND SharePoint megoldásával sikerült több olyan problémát is megoldani, amelyek már évek óta problémákat okoztak a cégvezetésben és nagyban nehezítették a gazdaságos működést.