MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

 
márc. 27

Written by: MOLEHAND
2013. 03. 27. 22:18

Ügyfél megvette a Win 8 upgrade-et, upgradeltük a gépét, de driver gondok miatt végül teljes reinstall mellett döntöttünk.
 
Ekkor a kapott emailben csak a megadott linkre kell bökni, és már közvetlenül töltődik is a Win8-Setup.exe. Futtatáskor elindul a telepítő fájlok letöltése, és amikor leértek, akkor lehet választani, hogy USB kulcsra szeretnénk tenni, vagy csináljon belőle ISO-t a program.
 
Amire figyelni kell: nem komplex telepítő töltődik le, hanem olyan architektúrához való telepítő töltődik le figyelmeztetés nélkül!, amelyről a letöltést indítottuk. Tehát ha 64 bites rendszert szeretnénk telepíteni, akkor az emailt (és benne a linket) egy 64 bites gépen nyissuk meg!
 
A Win 8 ISO-ból egyébként a Windows 7 USB/DVD download tool-lal tudunk bootolható USB kulcsot gyártani. (Mindent törölni fog a tool róla, mert újraformázza.)
Ha valaha bootolhatóvá tettük már az adat rudinkat, akkor nincs is szükség a download toolra, csak ellenőrizzük, hogy aktív-e a partíció, másoljuk fel az iso tartalmát és már telepíthetünk is.

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Security Code
Enter the code shown above in the box below
Add Comment    Mégsem  
 

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

 Több szolgáltatót is volt szerencsém kipróbálni. Jelenleg minden projektünk a MOLEHAND-nél van elhelyezve, mert Ők nem csak egy szelet számítógépet adnak, hanem valódi szolgáltatást: Akármibe ütközök számíthatok a gyors és szakszerű reakcióra!