MOLEHAND Solutions

 
febr. 8

Written by: MOLEHAND
2015. 02. 08. 18:12

Amikor kitörlünk az o365 felületén egy usert/mailboxot az átkerül a törölt userek közé. Innen természetesen még visszaállíthatjuk az eredeti állapotára.
 
Viszont, ha olyan mailboxot töröltünk, amire már biztosan és véglegesen nincs szükségünk a következő a teendő, hogy véglegesen kitöröljük, miután a törölt elemek közé került:
 

Szükség van hozzá 2 programra:
                Microsoft Online Services Sign-In Assistant for IT Professionals RTW.
                              
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=39267
                Windows Azure Active Directory Modul for Windows PowerShell
                               32bit: go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=236298
                               64bit: go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=236297

Futtassuk a Windows Azure Active Directory Modul for Windows PowerShellt Rendszergazdaként!
                Ebben a programba a bemásolás menete: jobbegérgomb > Paste/Beillesztés

Csatlakozás a szolgáltatóhoz:
1. $LiveCred = Get-Credential
              
Írd be a felhasználó nevedet és jelszavadat, ugyan az, mint az Office 365-ön.
2.   Connect-msolservice -credential $LiveCred
3. Remove-Msoluser -Userprincipalname -RemoveFromRecyclebin
A helyére írd be a törölni kívánt user teljes felhasználónevét.
**Vigyázz!! Ezzel véglegesen törlöd a felhasználót!

Tags:

Your name:
Title:
Comment:
Security Code
Enter the code shown above in the box below
Add Comment    Cancel  
 

 

Discount offer

 I’ve already tried several providers. Currently all of our projects are placed at MOLEHAND, because they provide real services not only a piece of a computer. Any kind of new problem crops up, I can always count on a fast and expert reaction.