MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Pályázat készítés
Nyomtat  

Cégünk informatikai pályázatok előkészítésében és kidolgozásában is az ügyfelei rendelkezésére áll. Az üzleti igény felmerülésétől megtervezzük a szükséges infrastruktúrát, megkeressük a lehetséges pályázati lehetőségeket és a megrendelővel szorosan együttműködve segítünk annak elkészítésében.

Ráadásul mindezt ingyen! Ne szalassza el a lehetőséget, keresse kollégáinkat részletes tájékoztatásért!

A MOLEHAND Kft. 2008-ban a KMOP-1.2.7 páyázaton támogatást nyert.

A projekt megnevezése: MOLEHAND online ügyfélszolgálati, integrált értékesítést támogató, automatizáló és ügyfélkapcsolat kezelési rendszer kialakítása


Az elnyert támogatás összege: 2.465.260,- Ft.

 Szervezetek: www.nfu.hu www.mag.hu
Projekt adatok
Nyomtat  

A projekt a adatlapján található információk:

  • Pályázat száma: KMOP-1.2.7-2007-0125
  • Projekt címe: MOLEHAND online ügyfélszolgálati, integrált értékesítést támogató, automatizáló és ügyfélkapcsolat kezelési rendszer kialakítása
  • Közreműködő szervezet: MAG Zrt. - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.1539 Budapest, Postafiók 684.
  • Igényelt támogatás: 2 465 260,-Ft
  • Projekt összköltség: 7 043 600,-Ft
  • Pályázat benyújtás dátuma: 2007.11.12
  • Projekt rövid összefoglalója: "A MOLEHAND víziója egy olyan integrál webes portál, ahol a leendő ügyfeleink megtekinthetik szolgáltatásainkat, kiválaszthatják és meg is rendelhetik azokat. A kapcsolat kiépülése után ugyanezen a webes felületen keresztül végezhetnek el különböző módosításokat, jelenthetnek be hibákat, vagy bővithetik a szolgáltatások körét. Az új portál elérhető a legtöbb közép-kelet európai nép nyelvén, így bárki elérheti szolgáltatásainkat a régióból." A projekt célja a fentieket megvalósító rendszer kiépítése és bevezetése a Kft. fejlődésében mérföldkőnek számító beruházás keretében. A projekt 4 hónap mintegy 7 mFt-os invesztíciót igényel, mely tartalmaz új hardverelemeket, szoftvereket, licenceket, portálfejlesztői munkát, oktatást és promóciót.
  • A projekt befejezésének dátuma: 2008-07-01
  • A projekt befejezésének dátuma: 2008-10-30

www.nfu.hu

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

 Több szolgáltatót is volt szerencsém kipróbálni. Jelenleg minden projektünk a MOLEHAND-nél van elhelyezve, mert Ők nem csak egy szelet számítógépet adnak, hanem valódi szolgáltatást: Akármibe ütközök számíthatok a gyors és szakszerű reakcióra!