MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Hírek
Nyomtat  
SharePoint 2010 előkészítés alatt - 2010. augusztus 9.

Cégünk SharePoint csapata új, kifinomultabb felhasználó kezelést, és ingyenes rendszerfrissítést (leendő ügyfelek számára is!) készíte elő, hogy hamarosan mindenki élvezhesse az új rendszer előnyeit!


4.0 -ás .NET támogatás - 2010. augusztus 1.

Örömmel tudatjuk leendő és meglévő ügyfeleinkkel, hogy már elérhető Microsoft .NET 4.0 keretrendszer valamennyi* MOLEHAND tárhelycsomag részeként.

*kivéve a Bázis csomagot


Megjelent a SharePoint 2010 Foundation - 2010.05.12

Ingyenesen letölthetővé vált a SharePoint 2010 Foundation és a SharePoint Designer 2010. Sajnos egyelőre a magyar nem kiválasztható a letöltési listánál, de reméljük hamarosan megjelenik a lokalizált verzió és a nyelvi csomag is.

Amennyiben most rendel SharePoint csomagjaink közül a termék megjelenése utá ingyenesen frissítjük a meglévő rendszerét az új verzióra!


Készül a SharePoint 2010 - 2009. október 20.

A Las Vegasban zajló SharePoint konferencián Steve Ballmer elnök-vezérigazgató bejelentette, hogy a cég régóta várt új irodai csomagjának és csoportmunka-platformjának nyilvános bétaváltozata novembertől lesz hozzáférhető.


SharePoint 2010 beta - 2010. február 8.

Add Content...


Ingyenessé vált a SharePoint Designer - 2009. április 2.

A Microsoft ingyenessé tette a SharePoint Designer 2007 -et. Az eddig költséges program segítségével számos emelt szintű szerkesztési funkció érhető el a SharePoint felhasználók (elsősorba a webhely építők) számára.

A program letölthető a lenti linken.


Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

Ügyfél Filius -  Dávid Szilárd

 A MOLEHAND SharePoint megoldásával sikerült több olyan problémát is megoldani, amelyek már évek óta problémákat okoztak a cégvezetésben és nagyban nehezítették a gazdaságos működést.