MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Web tárhely / Hoszting

Hagyományos web tárhely csomagjaink segítségével Ön könnyedén menedzselheti honlapját, kezelheti levelezését és tarthatja fent domain nevét. A megszokott szolgáltatásokon kívül (tárhely, postafiók, web kiszolgálás), rengeteg  értéknövelt szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek: Valamennyi kiszolgálónk Magyarország legkorszerűbb adatközpontjában elhelyezett ipari szabvány Fujitsu szerver, kondicionált környezetben, RAID alapú merevlemez tömbökkel, ECC (hibajavító) memóriamodulokkal, redundáns tápellátással és folyamatos monitorozással. Ennek köszönhetően a nem tervezett leállásokat éves szinten akár 0,01% alá tudjuk szorítani. A fizikai biztonságról ezen felül a rendszeres, fizikailag elkülönített mentések és a szoftveres és hardveres behatolás védelem gondoskodik. A szoftveres biztonságot szakképzett, széleskörű tapasztalattal rendelkező Microsoft Certified System Engineer minősítésű szakembereink biztosítják.
Csomagjaink Üzleti verzióját elsősorban azoknak ajánljuk, akik magasabb igényeket támasztanak az szolgáltatók és termékeik felé. Számos prémium szolgáltatás és kiemelt támogatás tartozik ezekhez a csomagokhoz. Akkor is ez a megfelelő választás, ha Önök nem tudnak vagy akarnak sokat foglalkozni a kiválasztott tárhelycsomag kezelésével.

Microsoft Logók

Tárhely árak
Nyomtat  

  Bázis Aktív Portál Portál+
Nettó havidíj 825,-Ft* 1400,- Ft* 2075,- Ft* 4150,- Ft*
Postafiók 5 10 20 50
Webhely 1 1 1 4**
Webmail YES YES YES YES
POP3 YES YES YES YES
Tárhely vezérlő YES YES YES YES
Ipari szabvány szerver YES YES YES YES
RAID adatvédelem YES YES YES YES
Kondicionált környezet YES YES YES YES
SPAM szűrés YES YES YES YES
Vírus ellenőrzés YES YES YES YES
MS Access adatbázis YES YES YES YES
Tárhely 500 MB 1 GB 2 GB 5 GB
ASP.NET (2.0, 3.5, 4.0) NO YES YES YES
PHP, MySQL NO YES YES YES
Microsoft SQL 2008 NO NO YES YES
 A fentieken túl Üzleti Üzleti Üzleti Üzleti
Teljes havidíj 2900,- Ft  3990,- Ft  6990,- Ft  12990,- Ft
Postafiók 10 20 40 100
Tárhely 2 GB 5 GB 10 GB 20 GB
Osztott SSL YES YES YES YES
IMAP YES YES YES YES
WebDAV YES YES YES YES
VPN YES YES YES YES
Korlátlan forgalom YES YES YES YES
Kézi és auto mentés YES YES YES YES
Tűzfal YES YES YES YES
Támogatás 0,5 óra 1 óra 1,5 óra 2 óra
Statisztika YES YES YES YES
Időzített feladatok YES YES YES YES
Hírlevél / értesítések YES YES YES YES
Saját alkalmazás YES YES YES YES
Előtelepített programok YES YES YES YES

Nem üzleti csomagok esetén az árak 1 éves előre fizetés esetén érvényesek!
** A Portál+ csomag 2 Bázis és 2 Portál csomagra osztható

Web tárhely

Tárhely

Különböző csomagjaink eltérő tárhely mérettel rendelkeznek. Ezt a tárhelyet Ön tetszőlegesen felhasználhatja levelezésre, weboldal, vagy látogatási napló tárolására, dokumentumok publikálására vagy bármire amire csak szeretné!

Postafiók

Az elektronikus levelek tárolására alkalmas fiókok száma. Minden fiók külön jelszóval és igény esetén  több e-mail címmel rendelkezhet. Az egyes postafiókok csoportokba (terjesztési listákba) szervezhetők.

Webhely

A webhely a tárhely csomagon belül lévő, egyedi kezdőlappal rendelkező honlap. Egy webhelyhez több domain név is tartozhat, ám ezek megtekintésekor azonos tartalom jelenik meg. Amennyiben több domain név alatt többféle tartalmat szeretne megjeleníteni, több tárhelycsomagra, vagy Portál+ csomagra kell előfizetnie.

WebMail

2 féle webes felületű e-mail hozzáférést biztosítunk arra az esetre, ha nem áll rendelkezésre kliens program. Ez lehetőséget biztosít a levelező rendszer program telepítés nélküli eléréséhez. Így ügyfeleink bármikor, bárhonnan ellenőrizni tudják leveleiket, ráadásul kiválaszthatják a nekik kényelmesebb felületet.

Tárhely vezérlő

A tárhelyek kezeléséhez webes felületet (ún.: Control Panel) biztosítunk . Az adminisztrációs felület elérhető a https://admin.molehand.eu címen.

Ipari szabvány szerver

Valamennyi kiszolgálónk ipari szabvány Fujitsu szerver, ami minden tekintetben megfelel a webkiszolgálókkal szemben támasztott magas igényeknek. Biztosítja az optimális sebességet, maximális rendelkezésre állást és a gyors és precíz hibajavítást, növelve ezzel a rendszer megbízhatóságát. 

RAID adatvédelem

Valamennyi szervereinken tárolt adat redundáns lemezeken helyezkedik el, tehát minden bit legalább két független merevlemezen helyezkedik el. Így egy teljes lemez elvesztésekor is marad egy példány az adatokból.

WebDAV

A WebDAV kiterjesztés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink bármikor, bárhonnan hozzáférhessenek tárhelyükhöz és szerkeszthessék azt, egy böngésző segítségével.
Nincs szükség költséges és bonyolult kliens alkalmazásra, a tűzfalak átengedik a  kommunikációt, a biztonságot pedig az NTLM kódolás garantálja.

Single Sign On

A Single Sign-On segítségével Önnek mindössze egyetlen jelszót kell megjegyeznie.
Az általunk kínált számos adminisztrációs felület használatához ezzel az egy adminisztrátori jelszóval lehet hozzáférni.

Vírus ellenőrzés, SPAM szűrés

Gyakorta bosszúságot okoznak a kéretlen levelek(SPAM), reklámtartalmú e-mail-ek megjelenése a levelezőrendszerben, melyek sok esetben az informatikai rendszerre veszélyes vírust is tartalmazhatnak. Ezek kiszűrésében nyújtunk segítséget, hogy ön biztonságos környezetben tudhassa adatait.

POP3, IMAP4

A legkorszerűbb kommunikációs protokollok segítségével, kényelmesen és gyorsan kezelhetők az e-mail-ek. Tetszőleges levelező program használatával, mindenki saját szokásának megfelelően levelezhet. Ennek érdekében két kommunikációs port is rendelkezésre áll. A POP3 protokollon levelező program segítségével lehet lekérni a szervertől az aktuális leveleket, az IMAP4 protokoll segítségével pedig a kliens program a szerverre belépve jeleníti meg az e-mail-eket.
Amennyiben nem áll rendelkezésre kliens program, a WebMail szolgáltatás segítségével, bárhonnan hozzáférhet postafiókjaihoz és ellenőrizheti annak tartalmát 

DNS szolgáltatás

Saját domain névhez regisztrálnunk kell egy nevet valamely TLD (.hu, .com, .net, .info .eu) alá. Ez azonban csak az első lépés. A domain név birtoklásához szükség van legalább két DNS (Domain Név Szerver) -re.

További információ a domain regisztráció menüpont alatt.

Üzleti

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

 Több szolgáltatót is volt szerencsém kipróbálni. Jelenleg minden projektünk a MOLEHAND-nél van elhelyezve, mert Ők nem csak egy szelet számítógépet adnak, hanem valódi szolgáltatást: Akármibe ütközök számíthatok a gyors és szakszerű reakcióra!