MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Média szolgáltatások

Különböző médiaszolgáltatásaink segítségével bárki egyszerűen, gyorsan, kényelmesen digitalizálhatja és terjesztheti a világhálón kép- és hanganyagait. Digitális jogosultságkezelő rendszerünk segítségével pedig biztonságosan, személyre szabva juthat a média a címzettekhez.
A média szolgáltatások ezek alapján 4 fő részre oszthatóak (árakkal kapcsolatban keressen minket bizalommal):

Igény esetén aktiválódó (On demand)

Ebben az esetben az Ön által szerkesztett multimédiás állományok kezelését biztosítjuk. Ez az információ folyam ezután tetszőlegesen felhasználható. Lehetőséget biztosítva így a letöltés közbeni lejátszásra, adatfolyam optimalizálásra és szerveroldali időzítésre. Ennek segítségével Ön szabályozhatja és gyorsíthatja a klienseinek nyújtott multimédiás szolgáltatásokat.

Tartalomszórásos (Broadcast)

Ez a szolgáltatás élő, és felvételről történő műsorszórást tesz lehetővé. Különböző eseményeket, konferenciákat tudósíthatunk, illetve biztonsági területeket, ipari folyamatokat figyelhetünk meg, és Internetes TV-t és rádiót hozhatunk létre a szolgáltatás segítségével. A szerver a kliens (Kamera+kódoló) oldalról érkező adatfolyamot optimalizálja és a belépő klienseknek továbbítja, a hagyományos televíziózáshoz hasonló módon. A rögzített multimédiás anyagot az "On demand" szolgáltatás segítségével a későbbiekben is publikálhatja az interneten.

Digitalizálás

A kép és hanganyagok digitalizálása több okból is fontos. Ebben a formátumban nem romlik tovább azok minősége, nincs szükség a különböző lejátszó eszközökre, és Internetes közvetítésekhez elengedhetetlen a digitális adatfolyam megléte.

Digitális jogosultságkezelés

Az interneten futó multimédiás szolgáltatások nem mindig tartalmaznak publikus adatokat. Előfordulhatnak privát üzenetváltások (pl. Konferenciák), illetve fizetős szolgáltatások (pl. Mozifilmek), amelyek kódolt információfolyamot kívánnak. Ezekhez szükség szerint kell az illetékeseknek hozzáférést biztosítani, a lehető legegyszerűbb módon. Erre kínál megoldást a Microsoft DRM megoldása.


Kapcsolódó oldalak:
Exchange Virtuális szerver Ismertető 

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

Ügyfél Hello Rádió - Klinda Zoltán 

 Cégünk számos csatornán és formában terjeszt videó és hanganyagokat. A MOLEHAND-nél mindig tudják melyik a megfelelő megoldás számunkra, és azt gyorsan és precízen meg is valósítják!