MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Portál készítés
Nyomtat  

Portálmegoldásaink segítenek a Internet, Intranet és Extranet portálok egyszerű és gyors kezelésében. Vállalati portál segítségével bárki könnyen és gyorsan végezheti munkáját. Használatával csökkenek a fenntartási költségek(TCO), növekszik a hatékonyság, így nagyban segítheti a vállalat gyorsabb fejlődését.
A portálok alapvetően 3 funkcionális csoportra osztható. Ezek mindegyike rendelkezik a portálok nyújtotta lehetőségekkel, mint az egyszerű tartalomkezelés(CMS), könnyű integrálhatóság bármilyen alkalmazással, a felhasználó- és jogosultságkezelés és az ebből adódó perszonalizálás lehetősége. A legjobb hatásfok akkor érhető el, ha ezek a portálok integráltak, azaz közös motor futtatja őket, hiszen így hatékonyabb a kezelésük, és így rengeteg erőforrás takarítható meg.

Internet portál

Klasszikus Internetes megjelenést biztosítanak. A tartalmak/hírek felvitele egyszerű, nem igényel szaktudást és a korábbi tartalmak mozgatása is rendkívül egyszerű. Hozzátartozó alkalmazások automatikusan frissíthetik a portál megadott részeit, megtakarítva az emberi munkát.

Intranet portál

A vállalat belső működésében játszik szerepet. Elsődlegesen a vállalat dolgozói használják, információszerzésre, adminisztratív munkák elvégzésére. Integráltsága azonban könnyen növelhető, így könnyedén kiválthatja a vállalat egyéb belső rendszereit, mint a fájlmegosztások, publikus mappák, csoportmunka támogatás, jelenlét kezelés, de akár project koordinációban is kiválóan használható

Extranet portál

A fenti két portál keveréke. Fő célja szintén az Internetes megjelenés, viszont csak azonosítás után érhető el ügyfelek partnerek részére, akik itt specifikus adatokhoz juthatnak, illetve különböző folyamatokat figyelhetnek meg vagy kezdeményezhetnek. Speciális Extranet portálok a webshop-ok, vagy a partner oldalak.

Portál termékek
Nyomtat  

Cégünk több korszerű, ASP.NET alapú portál megoldásokat kínál kedvező áron. Amennyiben bizonytalan, kollégáink az igényei alapján segítenek eldönteni a megfelelő terméket.

A termékek előtelepített formában bérelt konstrukcióban is elérhetők, de igény szerint szakembereink az Ön telephelyén is elvégzik a telepítésüket, és igény eseten akár a teljes fejlesztést és testreszabást is elvégzik az Ön vállalatának igénye szerint.

SharePoint Services

A Microsoft kisebbik portál megoldása rendkívül hatékony eszköz kis és közepes vállalatok számára. Az általános vállalati funkciók többsége minimális idő alatt elkészíthető, és a Microsoft Office termékekkel való magas integráltság szintén nagy előnye a terméknek., így kiváló Intranet portál készíthető a segítségével.

 További információ

Microsoft SharePoint Server

A nagytestvér. Nagyobb és összetettebb funkcionalitás, kifejezetten a nagyvállalatok részére. Segítségével számos olyan probléma kezelhető, ami nehézségeket okoz ezeknek a cégeknek. A rendszer integrációja és pontos illesztésében cégünk számos sikeres projekttel büszkélkedhet. 

Sense/Net Portal

A nyílt forráskódú, kiváló magyar fejlesztésű portál tökéletesen alkalmas a fent említett portál típusok mindegyikének felépítésére. Legfőbb előnye, hogy integrálja a funkciókat így könnyedén mozgathatóak a tartalmak az egyes laptípusok között. További előny, hogy kiválóan kezeli a többnyelvűséget, illetve a hazai tudásbázis segítségével tökéletesen testre szabható.

DotNetNuke

A DotNetNuke egy nemzetközi ingyenes portálmotor. Elsősorban publikus portálok kialakítására alkalmas. Elterjedtsége miatt rengeteg ingyenes és fizetős modul készült hozzá, így szinte bármilyen igényt ki tud elégíteni.


Kapcsolódó oldalak:
Exchange Virtuális szerver Ismertető 

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

Ügyfél Filius -  Dávid Szilárd

 A MOLEHAND SharePoint megoldásával sikerült több olyan problémát is megoldani, amelyek már évek óta problémákat okoztak a cégvezetésben és nagyban nehezítették a gazdaságos működést.