MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

SharePoint hoszting

SharePoint 2010A SharePoint Foundation 2010 a Microsoft csoportmunka támogató web-alkalmazása. Segítségével Ön és kollégái könnyedén összehangolhatják a munkafolyamataikat, és azokat bármikor könnyedén megoszthatják bárkivel a vállalaton belül! A SharePoint Foundation 2010 a legkifinomultabb eszköz állományok tárolására, adatok gyors és egyszerű felvételéhez. Folyamatai könnyen követhetően és kezelhetően, dokumentumai biztonságban  tárolódnak a rendszerben és bárhonnan azonnal elérhetőek.
SharePoint csomagjaink segítségével bárki könnyedén, beruházások és üzemeltetési problémák nélkül juthat a SharePoint Foundation 2010 szolgáltatásaihoz. A megfelelő csomag kiválasztása és megrendelése után pillanatok alatt elsajátítható a kezelése, és azonnal használható csoportmunkák és a dokumentumok menedzselésére.
Az Üzleti csomagok helyszíni oktatást, telefonos tanácsadást,  valamint portálépítést is tartalmaznak a megadott keretig, így Ön gyorsan és hatékonyabban kialakíthatja az igényeinek megfelelő SharePoint portált.

Képességek
Nyomtat  

A rendszer képességei kivonatosan:

 • A SharePoint általános jellemzői:
  • Office integrált: Jól megszokott kezelőfelületek és funkciók.
  • Webes elérés: Az adatok elérhetők egy böngésző segítségével, bárhonnan.
  • Outlook szinkronizáció: A fontos adatok közvetlen outlookból is elérhetőek szerver kapcsolat nélkül.
  • Értesítések: Értesüljön azonnal a kiválasztott elemek módosulásairól!
  • Jogosultság kezelés: Az adatokat csak az látja, akinek joga van. Felhasználói név és jelszó védi az adatokat, amit opcionálisan SSL titkosítással is kódolhat.
  • Egyszerű folyamatkezelés:
 • Dokumentumkezelés:
  • Biztonságos, központi kezelés
  • Rendszeres adatmentés, lomtár
  • Korábbi verziók megtekintése
  • Kategóriák és tetszőleges adatok hozzárendelése dokumentumokhoz
  • Rendkívül gyors keresés a dokumentumon belül is!
 • Nyilvántartások:
  • Munkanapló vezetés
  • Közös és megosztott naptárak
  • Központi névjegy lista
  • Házipénztár
  • Tennivalók, szabadságok
  • Projektkezelés
  • Ügyfélkapcsolat kezelés (CRM)
  • Nézetek létrehozása a megfelelő információ kinyeréséhez: szűrők, rendezések, matematikai műveletek
 • Közös információk:
  • Hirdetmények, közös tudnivalók, tudásbázis
  • Ötletbörze
  • Szavazás
  • Képtár
  • Fórum


SSL: Az SSL titkosítás a legelterjedtebb módja az interneten mozgó információk védelmének. Ha érzékeny és/vagy értékes anyagok kerülnek átvitelre a szerver és a kliensek között, érdemes megfontolni ennek a titkosítási módszernek az alkalmazását. 

Bár a SharePoint rendkívül rugalmasan alakítható, nem minden probléma oldható meg a segítségével. Bizonyos funkcionalitások megváltoztatásához az Office termékcsalád "SharePoint Desginer", illetve még komolyabb beavatkozáshoz a "Visual Studio" alapos ismerete szükséges. Kollégáink segítenek eldönteni, mely igények milyen módon valósíthatóak meg.

Rövid SharePoint esettanulmányok
Nyomtat  

Az alábbi példák bemutatják ügyfeleink hogyan használják a SharePoint által kínált lehetőségeket:

Ruhaipari vállalat

Sharepoint képernyőkép Ruhaipari vállalt

Ügyfelünk alkalmazottjainak mindössze 5%-a dolgozik számítógéppel, így korlátozott informatikai infrastruktúrával rendelkeznek. Mégis fontos, hogy dokumentumaikat egy központi, biztonságos helyen tárolják. Erre kiváló megoldást nyújt a MOLEHAND által biztosított Windows SharePoint Services szolgáltatás. Az adatbiztonságot a szerverek hibatűrő lemezei és a rendszeres mentés garantálja. Az átvitel biztonságát pedig a titkosított HTTPS protokoll biztosítja. Az Outlook szinkronizáció révén pedig a notebookal rendelkező felhasználók akár út közben is elérik a fájlok aktuális verzióját.

 

Informatikai vállalat

Sharepoint képernyőkép Informatikai vállalat

Megbízónk számos ügyfele telephelyén végzi a tevékenységét. Emiatt az alkalmazottak a közös munkát csak egy központi, bárhonnan gyorsan elérhető rendszeren keresztül tudják végezni. Az árajánlatok, a különböző leírások, illetve a cég többi fontos dokumentuma ide kerül feltöltésre és érhetőek el a megfelelő jogosultság birtokában. Mivel minden alkalmazott fel van iratkozva az őt érintő területekre, e-mailben azonnal értesítést kap az adott dokumentum változásáról, vagy a céges módosításokról.

 • Az egyes alkalmazottak elfoglaltságaikat egy közös naptárba rögzítik, így mindig mindenki tudja hol van és mit csinál, akit keresnek.
 • A feladatok kiosztása és számonkérése könnyen kezelhető. Bizonyos feladatokat bárki megához vehet, ha ideje és tapasztalata engedi.
 • Az elvégzett feladatok és számlázható órák egy közös listába kerülnek. Ebből pillanatok alatt számlázhatóak a tételek, egyszerű kiszámolni a béreket, és néhány kattintással igényes riportok készíthetők az ügyfelek és a vezetőség számára.
 • A cég tudásbázist üzemeltet, ahol mindenki megoszthatja és megvitathatja a többiekkel  tapasztalatait, problémáit
 • A kimenő és bejövő számlák PDF formátumban rögzítésre kerülnek, így pillanatok alatt visszakereshető minden tétel, és megszűnnek a kiszámlázatlan eszközök, mivel tételenként bejelölhető, hogy számlázva lett-e.
 • A névjegyek tárolása is központilag történik, amit mindenki szinkronizált az Outlook-kal. Így bárki rögtön megtalálja a keresett személyt.

 

Orvosi berendezéseket tervező és gyártó nemzetközi vállalat

Sharepoint képernyőkép - Orvosi vberendezéseket gyártó vállalat

Ügyfelünk a termék szinte minden lehetőségét kihasználja. Számos dokumentumtár biztosítja az osztályok elkülönített adatait, de a keresés révén mégis könnyedén kereshető a teljes vállalat anyagaiban. Rendkívül fontos a dokumentumverziók kezelése, hogy a termék specifikáció korábbi verzióit pillanatok alatt megtalálják. A szerviz minden eladott eszközt listában tárol, amiből könnyed megtalálják a szükséges adatokat. Ráadásul a megfelelő szűrök és nézetek segítségével, könnyen készítenek kimutatásokat és riportokat a vezetőség felé. A munkafolyamat kezeléssel, ami megköveteli a szerviz fázisok pedig eleget tesznek a minőségbiztosítási feltételeknek is.

A tárgyaló és projektor foglalást, a közös ügyek megszavazását, illetve a hirdetmények közzétételét is a SharePoint segítségével oldják meg.

 

SharePoint Foundation 2010 – a 10 legfontosabb előny
Nyomtat  
 1. A munkatársak termelékenységének növelése könnyedén alkalmazható, csoportmunka eszközök segítségével
  Lehetőséget biztosít a munkatársak megfelelő információval és erőforrással való ellátására. A felhasználók létrehozhatnak csoport munkaterületeket, megszervezhetik a naptárakat, elrendezhetik dokumentumaikat, és értesülhetnek a fontos felhívásokról illetve újdonságokról olyan kommunikációs lehetőségeken keresztül, mint a bejelentések és figyelmeztetések, vagy akár az új, blogok és wiki oldalak létrehozásához segítséget nyújtó sablonok. Az éppen úton lévők pedig élvezhetik a kényelmes offline szinkronizálás nyújtotta előnyöket. 


 2. Könnyedén kezelhető dokumentumok, a tartalmi változások könnyű nyomon követése
  A továbbfejlesztett dokumentum kezelési képességeknek köszönhetően, mint például a szükséges dokumentum szerkesztés előtti kivételének lehetősége, a dokumentumokon való módosítások áttekintése és korábbi verzióra visszaállítása, vagy akár a jogosultságok dokumentumokra vagy azok részleteire vonatkozó ellenőrzése, a SharePoint Foundation 2010 segít biztosítani a csoport webhelyeken tárolt dokumentumok tartalmának koherenciáját.


 3. Könnyedén elsajátítható
  A SharePoint Foundation 2010 felhasználói felületének fejlődése maga után vonta az átláthatóbb nézetek és menük megjelenését, amelyek leegyszerűsítik a navigációt a SharePoint oldalakon belül és azok között egyaránt. A hasonló programok (például a Microsoft Office termékcsalád) egységes arculatába való beilleszkedés elősegíti a felhasználók számára a használat könnyű elsajátítását. Akár Microsoft Office termékekkel dolgozva is létrehozhatóak a SharePoint oldalakon található munkaterületek, közzétehetőek és szerkeszthetőek dokumentumok, illetve megtekinthetőek és aktualizálhatóak a naptárak is.


 4. Különböző üzleti igényeket kielégítő, testreszabott megoldások 
  Bár a SharePoint Foundation 2010 által kínált szabványos munkaterületek könnyedén implementálhatóak, azon vállalatok részére, akik sokkal inkább egyedi igényeiknek megfelelőre vágynak, rendelkezésre állnak az alkalmazás specifikus üzleti folyamatoknak vagy egyéb feladatoknak is megfelelő sablonok.


 5. Egyszerűen és gyorsan felépíthető munkakörnyezet
  A SharePoint Foundation 2010 egyszerűen kezelhető és könnyedén skálázható módon teszi lehetővé az IT részleg számára, hogy a csoportmunkához szükséges környezetet minimális adminisztrációs idővel és erőfeszítéssel hozhassa létre, az egyszerű, egy szerveres konfigurációktól kezdve egészen a nagyobb vállalati rendszerekig. Mivel a telepítési beállítások rugalmasan állíthatóak, a tervezés kevesebb időt igényel, így a  vállalat működése még hamarabb megkezdődhet. 


 6. Az üzleti információk egyszerűbb megóvása
  A Windows SharePoint részletesebb adminisztrációs lehetőségeket biztosít az IT részére az információs erőforrások biztonságának növelése érdekében, mindeközben pedig egyaránt csökkenti az ehhez kapcsolódó webhely szolgáltatás, kezelés és fenntartás költségét és komplexitását. Mindez jobban kézben tartható webhely életciklus kezelést, tagságokat, jogosultságokat illetve tárhely korlátokat jelent.


 7. A vállalati erőforrások alapos ellenőrzésének lehetősége
  Az IT részleg már egészen a dokumentumok, vagy dokumentum részletek szintjéig engedélyeket oszthat, emellett pedig a webhely menedzserek, csoportok illetve egyéb munkaközösségek maguk is létrehozhatnak önkiszolgáló, együttműködő munkaterületeket és feladatokat ezen beállított paraméterek korlátai között. Az új lehetőségek biztosítják az IT számára hogy felülről-lefelé építkező stratégiát alkalmazzon az esetlegesen elveszett adatok hatékonyabb visszanyerése, és a felhasználok, csoportok illetve csoport munkaterületek webhely adminisztrációja érdekében. 


 8. Új dimenziókba emeli a fájlmegosztást robosztus adattárolási képességeivel
  A SharePoint Foundation 2010 dokumentum tárolási és visszanyerési lehetőségekkel  látja el a munkaterületeket, ami magában foglalja az beadás/kivétel funkciót, a dokumentumok régebbi verzióinak tárolását, személyre szabott meta-adatokat és nézeteket. Új tulajdonságai révén a továbbfejlesztett lomtár könnyebbé teszi az adatok visszanyerését és hatékonyabb támogatást illetve visszaállítási lehetőséget biztosít.   


 9. Könnyedén skálázható, az üzleti elvárásoknak megfelelő csoportmunka megoldások 
  A web böngésző vagy a parancssor eszközök segítségével SharePoint Foundation 2010 gyorsan és könnyedén beállítható illetve kezelhető a későbbiekben. Szerver farmok, szerverek, és weboldalak is menedzselhetőek a Microsoft .NET Framework rendszerével, amely lehetővé teszi személyre szabott és külsős adminisztrációs megoldások széles skálájának alkalmazását.


 10. Költséghatékony megoldás web alapú alkalmazások létrehozásához
  A SharePoint Foundation 2010 egyik újdonsága a dokumentum kezelés és csoportmunka közös keretrendszere, mely rugalmas és skálázható web alkalmazások és Internetes weblapok igény szerinti létrehozását teszi lehetővé. A Microsoft SharePoint Server 2010 integrálásával ezen lehetőségek tovább bővíthetőek, hogy az egész vállalatra kiterjedően biztosítható legyen például az iratkezelés, keresés, munkafolyamatok, portálok és személyre szabott weblapok felügyelete. 
Office SharePoint Server 2007

Amennyiben a Windows SharePoint Services 3.0 szolgáltatásai elnyerték tetszését, de komolyabb, összetettebb rendszerre lenne szükség a Microsoft Office SharePoint Server 2007 lehet a megoldás. Office Sharepoint Server részletek

 

Microsoft Logók

Amennyiben most rendel SharePoint csomagjaink közül, 1 órás helyszíni* konzultációt adunk ajándékba. Ráadásul most 1 hónapig ingyenesen ki is próbálhatja szolgáltatásunkat! Bővebben

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

Ügyfél Filius - Dávid Szilárd

 A MOLEHAND SharePoint megoldásával sikerült több olyan problémát is megoldani, amelyek már évek óta problémákat okoztak a cégvezetésben és nagyban nehezítették a gazdaságos működést.