MOLEHAND Solutions

Why choose us?

A MOLEHAND professzionális hardvereken, magyarország legkorszerűbb szervertermében üzemelteti a szerevereket, amelyeken így adatai kivételes biztonságban vannak.

Az üzembiztonság és a támogatás minőségére a Microsoft GOLD partnerség a garancia. Munkatársaink ezen felül számos gyártói minősítéssel rendelkeznek, de cégünk hivatalos etikus hackerei is garantálják, hogy Ön nyugodtan ránk bízhassa folyamatait.

De ami a fentieknél is fontosabb: cégünk nem pusztán a háttérszolgáltatásokat nyújta, hanem az Ön irodájába, az Ön problémáira kínál gyors, olcsó, és professzinális megoldást. Rengeteg sikeres projekt, számos iparágban bizonyítja, hogy munkatársaink segítségével rövid időn belül forradalmasíthatja a cége működését és növelheti minőségi mutatóit!

SharePoint plans
Print  

  Base Active Portal
Monthly fee (HUF) 3 990,- 5 990,- 9 990,-
Storage

1000 MB

5000 MB

15000 MB

Users

5

10

30

Traffic

15 GB

30 GB

100 GB

Support fee

6 600,-

6 600,-

6 600,-

Multilanguage
Hosting space
Indexed search
Custom webparts
Industry standard server
RAID protection
Special enviroment
Private SSL

3 900,-

3 900,-

3 900,-

 and... Business Business Business
Monthly fee (HUF)

9 900,-

14 900,-

24 900,-

Storage 2 GB 10 GB 30 GB
Support included

1.5 hours

2 hours

3 hours

Traffic
unlimited
Site building
Education
Consulting
Support

VAT is not included!

How to choose?

2x3 csomagot kínálunk, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást kínáljunk a legkedvezőbb áron. A 3 alapcsomag ára a rendelkezésre álló tárhely és a felhasználói fiókok számával növekszik. Ezen felül lehetősége van mindhárom csomagból üzleti változatot vásárlni. Ez nagyobb tárterületet, korlátlan forgalmat és ami a legfontosabb kiemelt ügykezelést, és támogatási órákat tartalmaz, amit Őn igénybe vehet az oldalának elkészítésére, tanácsadásra de akár oktatásra is. A csomagok bármikor módosíthatóak az igényeknek megfelelően. Nincs hűség szerződés

Microsoft Logos

 

If you order now from our SharePoint packages, we give you a free 1 hour on-site* consultation. Moreover now you can try our service out for 1 month free! More...

 

Discount offer

 With MOLEHAND’s SharePoint solution we have managed to solve several difficulties, which caused problems in our management and made the economic production more and more difficult for years.