MOLEHAND Solutions - Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Miért válasszon minket?

A MOLEHAND professzionális hardvereken, magyarország legkorszerűbb szervertermében üzemelteti a szerevereket, amelyeken így adatai kivételes biztonságban vannak.

Az üzembiztonság és a támogatás minőségére a Microsoft GOLD partnerség a garancia. Munkatársaink ezen felül számos gyártói minősítéssel rendelkeznek, de cégünk hivatalos etikus hackerei is garantálják, hogy Ön nyugodtan ránk bízhassa folyamatait.

De ami a fentieknél is fontosabb: cégünk nem pusztán a háttérszolgáltatásokat nyújta, hanem az Ön irodájába, az Ön problémáira kínál gyors, olcsó, és professzinális megoldást. Rengeteg sikeres projekt, számos iparágban bizonyítja, hogy munkatársaink segítségével rövid időn belül forradalmasíthatja a cége működését és növelheti minőségi mutatóit!

SharePoint csomagok
Nyomtat  

  Bázis Aktív Portál
Havidíj 3 990,- 5 990,- 9 990,-
Tárhely

1000 MB

5000 MB

15000 MB

Felhasználó

5

10

30

Forgalom

15 GB

30 GB

100 GB

Támogatás óradíja

6 600,-

6 600,-

6 600,-

Többnyelvűség
Csatolt tárhely csomag
Indexelt keresés
Egyedi webpartok
Ipari szabvány szerver
Raid adatvédelem
Kondicionált környezet
Dedikált SSL

3 900,-

3 900,-

3 900,-

 A fentieken túl Üzleti Üzleti Üzleti
Teljes havidíj

9 900,-

14 900,-

24 900,-

Tárhely 2 GB 10 GB 30 GB
Havi támogatási keret

1,5 óra

2 óra

3 óra

Forgalom

   korlátlan

Egyedi mentési terv
Egyedi felhasználói név
Portál építés
Oktatás
Tanácsadás
Garantált válaszidők

Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!

 

Hogyan válasszon?

2x3 csomagot kínálunk, hogy az Önnek legmegfelelőbb megoldást kínáljunk a legkedvezőbb áron. A 3 alapcsomag ára a rendelkezésre álló tárhely és a felhasználói fiókok számával növekszik. Ezen felül lehetősége van mindhárom csomagból üzleti változatot vásárlni. Ez nagyobb tárterületet, korlátlan forgalmat és ami a legfontosabb kiemelt ügykezelést, és támogatási órákat tartalmaz, amit Őn igénybe vehet az oldalának elkészítésére, tanácsadásra de akár oktatásra is. A csomagok bármikor módosíthatóak az igényeknek megfelelően. Nincs hűség szerződés

Microsoft Logók

Amennyiben most rendel SharePoint csomagjaink közül, 1 órás helyszíni* konzultációt adunk ajándékba. Ráadásul most 1 hónapig ingyenesen ki is próbálhatja szolgáltatásunkat! Bővebben

Számítsa ki költségeit
  kalkulátorunkkal

tovább    

és nyerje meg
50 000 Ft értékű

ajándékunkat  

Akciós ajánlatunk

Ügyfél Filius -  Dávid Szilárd

 A MOLEHAND SharePoint megoldásával sikerült több olyan problémát is megoldani, amelyek már évek óta problémákat okoztak a cégvezetésben és nagyban nehezítették a gazdaságos működést.