Integráció

Integráció

Informatikai projektek, tanácsadás, rendszerintegráció, pályázatok komplex rendszerek, hardverek és szoftverek értékesítése.

Tanácsadás

Cégünk széles körű tapasztalatokkal rendelkező, fiatalos szellemű mérnökcsapata az informatikai megoldások számos területén nyújt segítséget a kis- és középvállalkozások, valamint a magánfelhasználók rendszereinek tökéletesítésére.

Biztonsági audit

A rohamos ütemben fejlődő információs társadalom alapfeltétele a számítástechnikai rendszerek és az általuk kezelt adatok tökéletes biztonsága. Ebben nyújtanak segítséget magasan kvalifikált és alaposan felkészült szakembereink, akik rendelkeznek e terület mélyreható ismereteivel és megfelelő tapasztalatokkal, megrendelőink minél hatékonyabb kiszolgálása érdekében. Ügyfeleink megelégedésére mind magasabb színvonalra törekszünk, célunk a felhasználók sikereihez való hozzájárulás, a pontos és alapos szolgáltatás nyújtása. Ezen szolgáltatások körében vállaljuk permanens rendszerek biztonságtechnikai átvizsgálását valamint igény szerint a vállalati informatikai rendszerek folyamatos felülvizsgálatát. Mindemellett elengedhetetlen az aktív folyamatok (levelezés, adatátvitel) biztonságossá tétele, melyben szintén segítséget kívánunk nyújtani.

Szolgáltatásaink által a vállalkozások szintjén rengeteg erőforrás takarítható meg mind az e-mail-kezelési, mind a biztonságtechnikai oktatás területén, beleértve a keresetlen és gyakorta bosszúságot okozó e-mail-kiszűrést (spam-ek), felvillanó reklámok (adware-ek) kikerülését, jelszóbiztonságot illetve vírusmentesítést.

Adatbiztonsági audit

A vállalati infrastruktúra legérzékenyebb pontjaként említhető a céges adatok megfelelő és biztonságos kezelése. Ez mindenki számára a legelemibb követelmény egy informatikai rendszerrel kapcsolatban, legyen az középvállalkozás vagy akár egyéni felhasználó. Adatbiztonság hiányában a legerősebb vállalkozás is összeomolhat, és az otthoni felhasználót is súlyos anyagi vagy erkölcsi veszteség érheti.

A RAID és SCSI rendszerek egyre kedvezőbb árának és ezáltal mind szélesebb körben való elterjedésének köszönhetően már alacsony költséggel is nagymértékben növelhető az adatbiztonság. A megfelelő mentési stratégia kidolgozása, a kritikus rendszerek védelme manapság létfontosságú a vállalatok életében. Az adatok védelmére a legtöbbször azonban nem szentelnek kellő figyelmet, és csak az adatvesztés után merül fel az adatbiztonság kérdése. Az adatok megfelelő kezelésével, biztonságos rendszerek használatával és hatékony mentési stratégiával jelentősen csökkenthetők, illetve elkerülhetők az adatvesztés következményei, minimalizálhatók annak költségei. Ebben kívánunk aktívan és hatékonyan részt venni.

Rendelkezésre állási audit

A kritikus informatikai rendszereket használó vállalatoknál fontos azok minél nagyobb rendelkezésre állása. Mérnökeink feladata a rendszer megbízhatóságának teljes körű átvizsgálása, illetve a redundáns eszközök bevezetési lehetőségeinek, valamint a hardveres fejlesztés szükségességének felmérése. Ezen kívül megoldást nyújtunk a meglévő rendszerek átszervezésével elérhető szerveridő növelésére, értve ezalatt a hálózati szerver minél hosszabb idejű folyamatos működését.